Går alla i Kina upp och ner?


Klart alla inte går upp och ner i Kina, men varför fick jag, som barn, höra att om jag gräver tillräckligt djupt så hamnar jag där?

Nu är svenskar inte ensamma om att hamna i Kina, folk från Österrike, Portugal, Frankrike, Island, till och med från Nya Zeeland, hamnar också i Kina.

Frågar du en kines var denne hamnar så undrar de vilka knasigheter vi lär ut till våra barn. Självklart stannar en kines i Kina, oavsett vart det grävs – och hur djupt.

Men,

Går alla i Kina upp och ner? är namnet på det brädspel som kommer ges ut under hösten. Tillsammans med Ideprenörerna sålde vi in min spelidé till Egmont Kärnan och äntligen kommer det lite bilder från produktionen.

Går alla i Kina upp och ner?

Spelet handlar om myter, lagar, seder och bruk runt om i världen. Även om du inte vet mest, har du ändå chans att vinna. Det har lagts stor tonvikt på frågorna för att de ska vara så underhållande som möjligt.

Jag är oerhört glad över att detta spel äntligen kommer ut på marknaden och jag önskar alla en rolig stund framför världskartan.

Spelplan till Går alla i Kina upp och ner?