Referenser


Som kreativ konsult jobbar jag främst med följande områden:

* produktutveckling
* kreativ marknadsföring
* varumärkesutveckling

Jag är kopplad till Research International som Super Grouper och jobbar inom egna innovationsnätverket Ideprenörerna med att sälja idéer till företag.

Inom textens område är det mest böcker som gäller men även olika skrivuppdrag. Kreativa vinklingar till företagspresentationer, webb-material, broschyrer, tal och guidade turer.

Referenser:
Susanne af Klercker, ICA/Forma PG
”…låt mig börja med att säga att det är sällan, för att inte säga aldrig, som man får ett så välskrivet manus som ditt! Och inte bara välskrivet, dessutom välredigerat, genomtänkt och prydligt!!
Jag har haft riktigt roligt under genomgången. Skrattat högt understundom,du har ett härligt sätt att uttrycka dig.” 

Jonas Berg, Mackmyra Whisky
”Vårt samarbete med Linda har varit mycket bra. Hon är professionell och duktig, speciellt eftersom hon lägger mycket tid på research. Vi kan tänka oss att anlita henne igen och rekommenderar henne varmt till andra som behöver kreativ textframställning av olika slag.”

Erika Feldt, Roos & Tegner Bokförlag
”Med entusiasm och proffsighet har Linda kombinerat sina båda roller som författare och projektledare på ett förträffligt sätt. Dessutom är hon väldigt trevlig att samarbeta med.”

Rolf Fällström, Pepparkakshuset
”Tack för föredraget, väldigt spännande eftersom du gjorde det så personligt.” 

Vidare finns följande referenser från Idéprenörerna och några omdömen till boken Backpackercharter till Vattenhålet – ett äventyr med Rosa Bussarna.